HÓD – Honismereti Túraegylet

Jelzésfelújítás

A március közepén kezdődött útvonal karbantartás és jelzésfestés június 7-én befejeződött. A közel 3 hónapos munka alatt 17 km gyalogösvényt és 50 km kerékpáros útvonalat + a fonódó jelzéseket újítottuk fel, a PP Zrt-vel megbízásos szerződés keretében.

Az Egylet nevében szeretném megköszönni mindenkinek, aki legalább 1 alkalommal is részt vett a karbantartáson – hozzájárulva a munka sikeréhez. A levél mellékletében részletes beszámoló olvasható a munkáról, amely hamarosan a honlapon is elérhető, olvasható lesz. Azon egyesületi tagok és kívülálló segítők – ilyenek is voltak néhányan – és természetesen családtagjaik részére egy bográcsos összejövetelt szervezünk a Visegrádi-hegység egyik erdei pihenőjében, ahol egyéb parkerdei létesítmények ezt lehetővé teszik – padok, asztalok, WC, forrás található a közelben. A helyszín megtalálása és egyéb szervezés még folyamatban van, részletek a jövő hét folyamán kerülnek meghirdetésre. A helyszín kiválasztása természetesen olyan lesz, amelyet gyalogosan, kerékpárral könnyen meg lehet közelíteni – de gépkocsival nem.

A tervezett összejövetel időpontja: 2015. 06. 21. (vasárnap)
A szervezés megkönnyítése érdekében június 17-én este 8:00 óráig kérem a visszajelzést, hogy részt kívánsz-e venni az összejövetelen – egyedül, családtagokkal, név szerint!

Üdvözlettel: Beck László

A beszámoló ide kattintva tölthető le:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük